X Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih

Casillas, Ramos, Xabi Alonso in Arbeloa spregovorijo za bwin

Casillas

“Naš cilj je zmagati na način kot smo to storili leta 2008, vendar smo takrat vse presenetili z našim načinom igre, sedaj pa vsi vedo na kakšen način igramo. Vsak nasprotnik nam bo močno otežil delo. Nasprotniki vedo, da jim lahko pokvarimo njihove načrte.”

“Nemčija je je zelo močna. V zadnjih letih jim gre vse odlično od nog in se vedno borijo za naslov. Nizozemska je igrala v finalu svetovnega prvenstva, Francija pa se bo navijačem skušala oddolžiti za zadnje svetovno prvenstvo.”

“Upam, da bo najboljši strelec prvenstva Španec, saj bi to pomenilo, da se bomo uvrstili v zaključni del prvenstva, razen če bi eden izmed igralcev  na eni tekmi dosegel tri ali štiri zadetke.”

Ramos

“Naše možnosti za zmago so odvisne od filozofije naše igre, ki nas je v prejšnjih letih ponesla do uspehov. Vlogi favoritov se po uspehih na prejšnjem Svetovnem in Evropskem prvenstvu ne moremo izogniti. Omenjeni tekmovanji smo uspeli zmagati zahvaljujoč naši skromnosti in trdemu delu. To nam je omogočilo, da smo vknjižili več zmag. Jedro naše ekipe ostaja nespremenjeno že leta, kar je nekaj, česar druge ekipe nimajo.”

“Sezona je zelo dolga in vsaka ekipa ima možnost, da Euro pričaka v najboljši formi. Forma ekipa je seveda odvisna od forme igralcev. Zame je eden izmed favoritov, kljub temu, da so v zelo težki skupini, reprezentanca Portugalske. Imajo igralce z izjemno kvaliteto. Vesel sem, da lahko z nekaterimi izmed njih igram pri Realu, obenem pa verjamem, da bodo na prihajajočem Euru izstopali.”

“Imam srečo, da lahko igram v najboljši ligi na svetu iz katere bo, po mojem mnenju, prihajal tudi najboljši strelec Eura. Imamo veliko igralcev, ki so v preteklih letih igrali na visokem nivoju.”



Alonso

“Euro bo zelo zahtevno tekmovanje in kljub napovedim na stavnicah, ne verjamem da smo izraziti prvi favoriti. Kljub napovedim stavnic, moramo ostati skromni. Težko bo.”

“Portugalska ima izjemno ekipo in ne bi me presenetilo, če bi prišli zelo daleč. Upam, da bo najboljši strelec Španec.”

Arbeloa

“Nihče še ni uspel osvojiti Eura po tem, ko je osvojil Svetovno prvenstvo. To kaže na to, kako zahteven izziv je pred nami. Vse ekipe so nas preučile in nas želijo premagati. Vedno je težko braniti naslov.”

“Vsaka ekipa lahko pripravi presenečenje. Želim si, da bi bil najboljši strelec na Euru Španec, v nasprotnem primeru pa upam, da bo največ golov dosegel Karim Benzema oz. Cristiano Ronaldo.”