X Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih

Dres Real Madrida za sezono 2012/13

Danes je tudi uradno luč sveta na uradni strani Real Madrida in v Adidasovih trgovinah ugledal dres Real Madrida za sezono 2012/13. Nova zasnova dresa združuje obetavno klubsko prihodnost in dolgoletno tradicijo, ki se levem rokavu ponaša z logotipom 110. obletnice nastanka kluba. Ta ekskluzivni dizajn Adidasa s poudarkom na več kot 100-letno zgodovino se bo kazal tudi na veliko oblačilih od ostalih oblačil za tekmo, trening in prosti čas.

Kot novost je na domačem dresu uporabljena mornarsko modra in turkizna barva. Pri tem je prisoten tudi retro duh dresa, ki se kaže v učinku, ki ga naredijo navpične črte, hkrati pa ima rahel, eleganten in brezčasen dizajn V-ovratnika.

Gostujoči dres je tekstilno enako oblikovan, vendar pa ima hkrati še večji učinek, saj združuje temnejšo mornarsko modro podlogo z odtenki rumene barve.

Dres je bil narejen z ekskluzivno adidasovo tehnologijo ClimaCool ™, ki omogoča športnikom nadzor telesne temperature in omogoča transpiracijo zaradi uporabe tehničnih tkanin.

photobucket.com photobucket.com photobucket.com
photobucket.com photobucket.com photobucket.com
photobucket.com photobucket.com photobucket.com
photobucket.com photobucket.com photobucket.com