X Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih

Intervju: Sahin

Po koncu klubske sezone je Nuri Sahin odigral nekaj prijateljskih tekem za reprezentanco Turčije. Tako je na zadnji tekmi proti Bolgariji med drugim prispeval asistenco za prvi zadetek Turkov (Turčija 2-0 Bolgarija). Igralec Real Madrida je naredil pregled čez svoje prvo leto v kraljevem klubu, pri čemer je bil prepričan, da bo naslednja sezona njegova. 

“Poškodbe so me zaustavile. To se je dogajalo kar nekaj mesecev, vključeno že s pripravami pred sezono. Toda sedaj se počutim odlično in nimam nobenih problema. Nisem imel zelo dobre sezone zaradi poškodbe. Uspeti v Real Madridu ni enostavno, še posebej v prvem letu, kljub temu pa sem prepričan, da bo naslednje leto moje leto.”

Nuri Sahin je spregovoril tudi o svojih prihodnjih ciljih na stadionu Santiago Bernabeu: “Osvojitev naslova La Lige z Real Madridom je bilo nekaj zelo velikega. Osvojil sem dva ligaška prvenstva zapored z dvema velikima evropskima kluboma. Upam, da bom osvojil še veliko naslovov z Real Madrid, saj imamo odlično ekipo. Življenje mi je dalo že veliko dobrih stvari, toda moje sanje so osvojiti Ligo prvakov z Real Madridom. Če mi bo to uspelo, potem bom najsrečnejši človek na svetu.”

Na koncu pa je turški nogometaš spregovoril tudi o Joseju Mourinhu in Cristianu Ronaldu: “Je zelo zahteven trener, ki vedno od vsakega igralca zahteva vseh sto odstotkov, a prav tako nato vedno pohvali igralce, če so ti opravili svoje delo. Cristiano Ronaldo je odličen igralec in je moj vzornik.”