X Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih

Roberto Carlos: “Bila je vznemirljiva tekma, pogrešal sem to”

Roberto Carlos, Aitor Karanka, Fernando Morientes, Paco Buyo in Pierluigi Collina so spregovorili glede sodelovanja na dobrodelni tekmi “Corazon Classic Match”.

Roberto Carlos
“Upam, da se bom vrnil vsako leto. Bilo je zanimivo biti del te dobrodelne tekme. Ko sem igral sem šele začutil, kako sem pogrešal vse to. Hvaležen sem navijačem in predsedniku, da me je povabil. Vedno bom tukaj, če bom lahko bil. V klubu sem bil več let in zato je bilo to zelo ganljivo. Odigrali smo dobro tekmo in ljudje so se zabavali.”

Aitor Karanka
“Videli smo kako je Bernabeu podpiral ekipo čez celotno sezono in sedaj je lepo videti to še enkrat za dobre stvari. To je odlična pobuda in je vredna tega, da ljudje pridejo na stadion. Privilegij je videti te odlične igralce znova v akciji.”

Paco Buyo
“Bilo je spektakularno. Trdo sem delal in sam sebe vidim dovolj dobro pripravljenega za drugega vratarja Real Madrida (smeh). Z lahkoto bi lahko bil zamenjava!”

Fernando Morientes
“Zelo čustveno je ponovno nositi ta dres še enkrat. Pomembno je, da smo se zabavali in da je publika uživa v tekmi. Užitek je igrati z nogometaši iz drugih generacij, kot so Butragueño in super je videti kako dobro se ljudje odzivajo, ko jih prosiš za pomoč.”

“Zidane je v vrhunski formi in veliko igralcev bi danes še vedno lahko igralo profesionalno, a mlajši igralci so močni in moramo jim dati prostor.”

“Real Madrid je v tej sezoni dosegel 121 zadetkov kar je res ogromno. Podirajo rekorde in lahko jim to uspe še enkrat naslednje leto.”

Pierluigi Collina
“Hvaležen sem vsem, ki so prišli v podporo za ta utemeljen razlog. Videl sem, da je veliko igralcev ohranilo svoje veščine in da so v vrhunski formi. Zadetek Figa je bil res fantastičen. Sam sem bil na Old Traffordu, ko so vsi ploskali Ronaldo za dosežen hat-trick.”