X Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih

Mourinho specialist za osvajanje naslovov z rekordnim številom točk

Jose Mourinho podira rekorde kamorkoli gre. Portugalski trener je tako pred kratkim z osvojitvijo naslova La Lige postavil nov rekord, saj je ob tem v prvenstvu osvojil kar 100 točk, vendar pa se to ni zgodilo prvič, da je Mourinho osvojil prvenstvo z rekordnim številom točk. Podobno mu je uspelo že s Portom v sezoni 2002/03 in Chelseajem v sezoni 2004/05, ko je osvojil prvenstvo z 86. točkami na Portugalskem in 95. točkami v Angliji. In kar je prav tako pomembno je to, da ta dva dosežka veljata kot najboljša še danes, čeprav Mourinho že kar nekaj časa ni več na Portugalskem ali v Angliji.

Jose Mourinho je postal specialist za osvajanje ligaških naslovov z rekordnim številom točk. Kar mu je uspelo doseči v tej sezoni z Real Madridom ni prav nič novega za portugalskega trenerja, saj mu je podobno uspelo že pred leti na klopi Porta in Chelseaja. Na Portugalskem je postavil rekord z osvojenimi 86. točkami (2002/03), enako pa mu je uspelo v Angliji, kjer je s Chelseajem slavil z rekordnimi 95. točkami v sezoni 2004/05. Portugalec je tako zapisan v zgodovino La Lige, Lige Zon Sagres in Premier League.

MOURINHOVI NASLOVI OB REKORDNEM ŠTEVILU OSVOJENIH TOČK
EKIPA SEZONA DRŽAVA ŠT. TOČK
Porto 2002/03 Portugalska 86
Chelsea 2004/05 Anglija 95
Real Madrid 2011/12 Španija 100