X Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih

C. Ronaldo že 10. najboljši strelec Real Madrida

Cristiano Ronaldo je v letošnji že končani sezoni dosegel 60 zadetkov, s čimer je postal 10. najboljši strelec v zgodovini Real Madrida. Portugalski napadalec je prišel med deseterico na večni Realovi lestvici strelcev po treh sezonah igranja v belem dresu, kjer je v povprečju dosegel več kot en zadetek na tekmo.

V svoji prvi sezoni v Real Madridu je Cristiano Ronaldo navdušil s svojim strelskim instinktom, ko je dosegel 33 zadetkov (26 v La Ligi in 7 v Ligi prvakov). Dosežek, ki ga je še dodatno izboljšal naslednje leto, ko je dosegel 40 zadetkov v La Ligi, 6 v Ligi prvakov in 7 v Copa del Rey.

V svoji tretji sezoni je še enkrat presegel številke iz svoje prejšnje sezone, potem ko je v letošnji sezoni zabil 46 zadetkov v La Ligi, 10 v Ligi prvakov, 3 v Copa del Rey in enega v španskem superpokalu, kar mu je omogočilo, da je ne lestvici najboljših Realovih strelcev prehitel Michela (130 zadetkov). Amancio in Pirri ter Butragueño so naslednji trije, ki bodo verjetno kaj kmalu morali svoje mesto na lestvici najboljših strelcev Real Madrida odstopiti Cristianu Ronaldu.

NAJBOLJŠI STRELCI REAL MADRIDA VSEH ČASOV
IGRALEC GOLI
Raul 323
Di Stefano 308
Santillana 290
Puskas 238
Hugo Sanchez 208
Gento 179
Pirri 171
Butragueño 171
Amancio 155
Cristiano Ronaldo 146