X Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih

Joselu najboljši strelec Segunde B

Joselu je uspelo v tej sezoni doseči 26 zadetkov za ekipo Real Madrid Castilla, od tega jih je 19 dosegel v rednem delu skupine I, 7 pa jih je dosegel v kvalifikacijah za napredovanje v drugo špansko ligo. S tem je napadalec Castille postal najboljši strelec v celotni tretji španski ligi t.i. Segunda B Divison.

Napadalec Real Madrid Castille je s strelom iz bele točke postavil končni izid 0-3 na povratni tekmi za naslov prvaka tretje španske proti ekipi Mirandés, kar je bil že njegov 26 zadetek v sezoni 2011/12. S tem zadetkom je  Joselu zaključil odlično sezono, v kateri je postal najboljši strelec tretje španske lige po 42. odigranih tekmah (38. tekmah rednega dela prvenstva in štirih tekmah kvalifikacij za drugo ligo).

Joselu je dosegel v skupini I v rednem delu prvenstva 19 zadetkov, pri čemer je dosegel dvakrat hat-trick (Coruxo in Lugo) in dvakrat po dva zadetka na tekmo (Tenerife in Toledo). V kvalifikacijah za drugo špansko ligo je dosegel še dodatnih sedem zadetkov, trikrat po 2 zadetka (na tekmi proti Cadizu in na dveh tekmah proti Mirandésu).
ZADETKI JOSELUJA V SEZONI 2011/12
Krog Tekma Goli
1 RM Castilla-Sporting 1
5 RM Castilla-Getafe B 1
6 Montañeros-RM Castilla 1
8 RM Castilla-Tenerife 2
12 RM Castilla-Toledo 2
15 Atletico B-RM Castilla 1
19 Vecindario-RM Castilla 1
23 RM Castilla-Coruxo 3
24 Getafe B-RM Castilla 1
30 RM Castilla-Leganés 1
31 Toledo-RM Castilla 1
33 Lugo-RM Castilla 3
36 RM Castilla-Marino 1
Končnica Cadiz-RM Castilla 2
Končnica RM Castilla-Cadiz 1
Končnica RM Castilla-Mirandés 2
Končnica Mirandés-RM Castilla 2
Skupaj 26