X Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih

Mirandes 0-3 Castilla

Real Madrid Castilla je postala prvak Segunde Division B, po tem ko je na povratni tekmi, v gosteh s 3 – 0 porazila Mirandes. Skupen rezultat je bil tako 6 – 0 za nogometaše iz prestolnice.

Kljub visokemu vodstvu iz prve tekme, je Castilla tekmo začela zelo napadalno, tako da je Morata po manj kot minuti igre že prišel do prve priložnosti. V četrti minuti je Morata podajo Denisa spremenil v zadetek. Domačini so se odzvali na vodstvo Castille in tako sta Pablo Infante in Alain ogrela vratarja Tomasa Mejiasa.

Mirandes je počasi pričel prevzemati pobudo, Castilla pa je svojo priložnost iksala v hitrih protinapadih. Carvajalu ni uspelo uspešno zaključiti enega izmed nevarnih protinapadov, do katerega je prišlo pred koncem prvega polčasa. Joselu je nato zabil drugi zadetek na tekmi, po izjemni asistenci enega izmed soigralcev.

Tempo igre je počasi padel, saj so domačini očitno obupali nad preobratom. Tako skorajda več ni prihajalo do priložnosti za zadetek, vendar je Morata v 68. minuti vseeno nevarno ogrozil vrata nasprotnika.

Šesti zadetek je Castilla dosegla po prekršku nad Joselujem v kazenskem prostoru. Ob tem je bil iz igre poslan tudi vratar domačinov, Nauzet. Joselu je strel iz enajstmetrovke uspešno izvedel in tako postavil končni rezultat 6 – 0.