X Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih

Intervju: Higuain

Gonzalo Higuain uživa na dopustu v Argentini, kjer je v intervjuju za FOX SPORT dokončno končal vse govorice glede svoje prihodnosti. 

“Uživam in vesel sem v Real Madridu. Ves čas tekmujem z najboljšimi in to je lepo. Z Real Madridom sem doživel že veliko stvari, o katerih sem prej samo sanjal. Sam poskušam biti ves ta čas enak, čeprav te posredno nogomet tudi nekoliko spremeni. V Evropo sem prišel zelo mlad in v petih letih sem zelo dozorel kot nogometaš v Real Madridu.”

Jasen, jedrnat in zelo iskren. Takšen je bil argentinski napadalec v intervjuju, v katerem je govoril o tem, kako lepo se je počutiti pomembnega v ekipi in kako lepo je pomagati ekipi, da stvari delujejo pravilno: “Osvojili smo La Ligo na odločilni tekmi proti Athletic Bilbaou, kjer sem sam dosegel gol in na koncu sem se čutil pomembnega.” In v skladu z njegovimi načeli, bo argentinski reprezentant vedno ista kljub vsem dosežkom, ki jih bo dosegel in ob tem se spominja besed, ki mu jih je rekel njegov oče na dan, ko je podpisal za Real Madrid. “Moj oče mi je rekel: “Ti imaš manj osvojenih naslovov in manj izkušenj kot ostali igralci, vendar pa si sedaj na enaki ravni kot oni, saj si eden od njih.”

Kot oseba, ki je opredeljena kot “nikoli konfliktna”, priznava, da pogreša svojo držav “nekdanje soigralce River Plate-a, argentinsko glasbo v slačilnici, meso, argentinski naglas, veliko stvari. Ampak sam sem sedaj v Madridu, ki je fantastično mesto. V Madridu vse poteka bolj tekoče, v centru je manj ljudi, ljudje so zelo prijazni in sam se tukaj počutim zelo udobno.” Glede njegovega odnosa s soigralci pa Higuain razkriva, da je Sergio Ramos “najbolj zabaven v slačilnici in je najbolj podoben temu kakršni smo Argentinci. Imam zelo dobre odnose z njim.”