X Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih

Intervju: Marcelo

Marcelo je med svojimi počitnicami spregovoril za Topmercato.com o vrhuncih letošnje sezone.

“Imeli smo zgodovinsko in izjemno sezono, saj smo poleg osvojitev naslova prav tako potrdili veliko rekordov, kot so recimo tisti v največ osvojenih točkah (100 točk, op.p.), zmagah (32, op.p.) in zadetkih (102, op.p.).

“Celotna ekipa je tako napredovala, da je bilo igranje v ekipi kot raj za igralca. Naša samozavest je bila tako visoka, da smo vedeli, da bo bilo težko za druge, da nas ustavijo, če bomo dali vse od sebe.”

“Poraz v polfinalu Lige prvakov je največje razočaranje letošnje sezone, saj se je to zgodilo po streljanju enajstmetrovk. Mislim, da bi morali pred tekmo odločiti, ampak to je nogomet. Prihodnje leto se bomo vrnili še močnejši, ko bomo znova poskušali osvojiti naslov. Sem pomirjen, ker mislim, da bomo kmalu osvojili tudi ta naslov.”

“Mislim, da sem imel dobro sezono. Imel sem priložnost pomagati mojim soigralcem zmagovati tekme, kar je resnično meni pomembno. Napredoval sem v moji igri. Še vedno moram delati na nekaterih vidikih moje igre, da bi bil najboljši na mojem igralnem položaju. Vse od mojega prihoda v ekipo sem trdo delal za napredovanje moje igre v obrambi. Veliko ljudi me videli kot naslednika Roberta Carlosa in tudi sam si želim, da bi napredoval tako hitro kot je on, vendar pa sem sam imel le 18 let ko sem prišel, torej sem bil zelo mlad in sem se še vedno učil. Rad napadam, vendar pa sem v tem trenutku postal pravi levi bočni branilec, tisti, ki tako igra v obrambi in napadu. Še vedno rad napadam, vendar pa je glavna naloga branilca branjenje.

“Cristiano Ronaldo je stroj (smeh). Imel je čudovito sezono. To je res neverjetno, da dosežeš toliko zadetkov. Mislim, da je imel najboljšo statistiko v karieri. Je odličen soigralec in zgleden profesionalec. Še dodatno trenira in dela trdo.”