X Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih

Odlični CR potopil Nizozemsko

Cristiano Ronaldo je prejel pohvale svetovnega tiska po svoje sijajni predstavi v dresu portugalske reprezentance na tekmi proti Nizozemski, na kateri je napadalec Real Madrida dosegel dva zadetka in tako popeljal svojo reprezentanco v četrtfinale letošnjega evropskega prvenstva. 

Marca (Španija): “Cristiano Ronaldo je osvojil polovico nagrade Ballon d’Or. Zvezda Real Madrida je vodil preobrat na tekmi proti Nizozemski. Portugalski nogometaš je prikazal sijajno predstavo, potem ko je dosegel dva zadetka in še dvakrat zadel vratnico.”

As (Španija): “Cristiano je zlat. Dosegel je dva zadetka in spravil Nizozemsko v obup. Pokazal je moč, sodelovanje, spektakel in zadetke, zaradi česar je obnemela celotnega nogometna javnost.”

El Pais (Španija): “Cristiano je bil mogočen. Napadalec je pokazal svojo genialnost. Repertoar tega mogočnega športnika nima mej. Prav tako pa je navdušil tudi s svojimi podajami.”

El Mundo (Španija): “Cristiano Ronaldo je bil zvezda s prostorom in običajno močjo, vendar pa je bil ob tem tudi bolj nevaren. Nizozemska obramba ni mogla ustaviti njegovega totalnega nogometa.”

Daily Mail (Velika Britanija): “Pozdravljeni Cristiano Ronaldo, zbogom Nizozemska.”

The Sun (Velika Britanija): “Cristiano Ronaldo je našel svoje strelske čevlje v Kharkivu, potem ko sta njegova dva zadetka pomagala izločiti Nizozemsko z EVRA 2012.”

Daily Mirror (Velika Britanija): “Ronaldo je bil v celoti nepremagljiv, ko je vodil svojo reprezentanco med zadnjih osem najboljših ekip prvenstva.”

Daily Telegraph (Velika Britanija): “Cristiano Ronaldo navdušil Portugalsko z dvema zadetkoma, ki se končala žalostna sodelovanje Nizozemske na EVRU 2012.”

ESPN (ZDA): “Ronaldova dva zadetka sta vodila Portugalsko preko Nizozemska z 2-1 v četrtfinale.”

Record (Portugalska): “Cristiano se Portugalski za četrtfinale”

A Bola (Portugalska): “Portugalska je bila super, Ronaldo je bil veličasten.”

Diario de Noticias (Portugalska): “To je bil dan Ronalda in potrditve Portugalske.”

France Football (Francija): “Ronaldo rešil Portugalsko.”

La Gazzetta dello Sport (Italija): “Šov Cristiana Ronalda.”

De Telegraaf (Nizozemska): “Ronaldo je brcnil Nizozemsko iz tekmovanja skozi zadnja vrata.”

Ole (Argentina): “Cristiano Ronaldo se ni sekiral na kritike in dosegel dva zadetka proti Nizozemski za uvrstitev v četrtfinale EVRA 2012. Van der Vaart je dal upanje Nizozemcem, dokler ni zvezda Real Madrida pokazala in prikazala vse svoje kvalitete.”

Globoesporte (Brazilija): “Cristiano je odločil. Dosegel je dva zadetka na svoji najboljši predstavi na EVRU in s tem zagotovil Portugalski uvrstitev v četrtfinale.”