X Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih

Intervju: Arbeloa

Alvaro Arbeloa je bil na tekmi proti Hrvaški glede na svojo predstavo ocenjen z oceno 9,25 (Castrol EDGE indeks, op.p.), kar je bila druga najboljša ocena tretjega kroga na evropskem prvenstvu 2012 (boljšo oceno je dobil samo Cristiano Ronaldo). Branilec Real Madrid je spregovoril za medije o tem in o Joseju Mourinhu ter soigralcu iz Reala, Karimu Benzemaju.

“Nekdo rad ocenjuje stvar in moja statistika proti Hrvaški izpostavlja stvari, na katere se ljudje v resnici ne osredotočajo tako zelo kot pa recimo na delo, ki ga branilec opravi v obrambi. To delo je včasih manj cenjeno kot delo tistih, ki igrajo v napadu.”

“Mourinho ti pomaga, da se psihično močnejši, ker svojo zmagovalno mentaliteto prenese na vse svoje igralce. Zelo dobro dela na taktični ravni in vedno pomaga svojim igralcem napredovati.”

“Karim Benzema je eden izmed najboljših igralcev na svetu in tiste od nas, ki imamo srečo ga vidim vsak dan, se tega bolj zavedamo kot drugi. Je zelo inteligenten igralec.”