X Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih

Sergio Ramos 90. za Španijo

Španija se je že uvrstila v polfinale evropskega prvenstva na Poljskem in v Ukrajini, potem ko je v četrtfinalu z 2-0 (oba zadetka je dosegel Xabi Alonso, op.p.) premagala Francijo. Sergio Ramos je pri tem začel in igral celotno tekmo ter s tem že devetdesetič oblekel dres španske izbrane vrste in tako postal najmlajši španski igralec, ki je prišel do te številke. Pri samo 26. letih je branilec Real Madrida že na osmem mestu v zgodovini španske reprezentance po številu nastopov ter tako presegel nekdanjega igralca Real Madrida, Fernanda Hierra (89 nastopov).

Sergio Ramos debitiral v barvah Španije na prijateljski tekmi le štiri dni pred svojim 19. rojstnim dnevom, 26. marca 2005, na srečanju, na katerem je Španija s 3-0 premagala Kitajsko, branilec Real Madrida pa je takrat odigral 45 minut. Od takrat naprej je Sergio odigral še 39 prijateljskih tekem in 50 uradnih tekem, pri čemer je zabeležil 71 zmag, 10 remijev in le 8 porazov. V tem času mu je uspelo tudi šestkrat zatresti nasprotnikovo mrežo ter osvojiti evropski in svetovni naslov prvaka.

SERGIO RAMOS V DRESU ŠPANSKE REPREZENTANCE
T Z R P GOlI
90 72 10 8 6