X Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih

Fizična pripravljenost Madridist je ključna za njihove uspešne igre na Euru

Fizična pripravljenost igralcev Real Madrida, za katero sta zaslužna predvsem Jose Mourinho in njegov pomočnik Rui Faria, igra ključen faktor pri odličnih predstavah igralcev Reala na evropskem prvenstvu. 

Fenomenalno delo ekipe jo je tekom sezone že pripeljalo do osvojitve ligaškega naslova. Strokovno vodstvo kluba iz španske prestolnice ob pripravi programov za treniranje upošteva minute, ki so jih odigrali posamezni igralci in njihovo starost. Zaradi tega so Madridiste na letošnjem Euru tako uspešne.

Rezultati, ki jih dosegajo Madridiste na zaključnem turnirju na Poljskem in v Ukrajini so naravnost neverjetne. Ne le, da igralci Reala zadevajo in dobivajo nagrade za najboljše igralce tekem, prav tako imajo med vsemi tudi največjo “minutažo”. Cristiano Ronaldo, Pepe, Coentrao, Khedira, Ramos, Arbeloa in Casillas so odigrali vse tekme v celoti, Özil je izpustil le 12 minut igranja, Benzema 14, Alonso pa 25. Deset Realovih nogometašev je skupno izpustilo le 51 minut izmed 3600 minut igralnega časa. Albiol je edini, ki do sedaj še ni zaigral.

Igralni čas Madridist na Euru 20120
Igralec Reprezentanca Št. odigranih minut
Cristiano Ronaldo Portugalska 360
Pepe Portugalska 360
Coentrao Portugalska 360
Khedira Nemčija 360
Casillas Španija 360
Sergio Ramos Španija 360
Arbeloa Španija 360
Ozil Nemčija 348
Benzema Francija 346
Xabi Alonso Španija 335
Albiol Španija     0
SKUPAJ 3,549