X Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih

Nadal in Đoković ne bosta (še) igrala na SB

Zaradi zdravstvenih razlogov je bil Rafael Nadal prisiljen sporočiti, da ne bo mogel zaigrati proti Novaku Đokoviću na Santiago Bernabeu na dobrodelni tekmi ALMA NADAL, ki je bila predvidena 14. julija.

Ana Maria Parera, predsednica fundacije Rafa Nadal
“Zelo nam je žal, da ne bomo mogli zadovoljiti tisočih, ki so že kupili vstopnico. Želimo se zahvaliti ljudem, za njihovo ponovno brezpogojno podporo, prav tako pa tudi sponzorjem, ki so goreče podpirali to dobrodelno prireditev za povečanje aktivnosti fundacije Realmadrid in fundacije Rafa Nadal.”

Enrique Sanchez, izvršni podpredsednik fundacije Realmadrid
“Žal nam je zaradi odpovedi in želimo Rafaelu Nadal hitro okrevanje. Želimo izraziti vso našo ljubezen, podporo in priznanje njemu. Prepričani smo, da bodo navijači kmalu lahko uživali v tem zgodovinskem dvoboju za nadaljevanje podpore dobrodelnih projektov obeh fundacij.”

Oba fundaciji se zahvaljujeta Novaku Đokoviću za njegovo naklonjenost in priznanje njegovemu odličnemu človeškemu značaju, ki ga je pokazal s tem, ko je bil pripravljen nesebično sodelovati pri tem dogodku. Oba igralca upata, da bo že kmalu znan nov datum za tekmo ALMA NADAL.

Rafa Nadal
“Želim se vsem opravičiti, še posebej navijačem, ki so že kupili vstopnice za to dobrodelno tekmo. Žal mi je, vendar pa ne bomo mogli organizirati dobrodelne tekme ALMA NADAL v Madridu na Santiago Bernabeu 14. julija. Zdravniki so ob pregledu mojega kolena rekli, da sem utrpel poškodbi kolenskih vezi in da moram počivati ​​15 dni, kar mi ne dovoljuje, da bi igral proti Novaku Đokoviću kot je bilo to načrtovano in napovedano. Zdravnika sem obiskal v ponedeljek in takoj začel s okrevanjem, da bi bil sposoben predstavljati Španijo na olimpijskih igrah v Londonu. Kot sem rekel, moja prva misel je pri navijačih, ki so že kupili vstopnice, ampak tudi jaz se moram zahvaliti in opravičiti Novaku Đokoviću, ki je bil pripravljen sodelovati pri tem dogodku. Tudi sam se želim opravičiti fundaciji Realmadrid, ki je delala zelo trdo z ekipo moje fundacije, da bi se vse izšlo. Poskušali bomo poiskati nov datum za dogodek. Sam bom sedaj združil svoje okrevanje s kratkimi počitnicami pred vrnitvijo na treninge čez 15 dni. Še enkrat hvala vsem. Rafa Nadal.”