X Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih

Granero: “Čast je nositi ta dres, tako da uživajte!”

Granero je obiskal otroke iz šole Fundacije Realmadrida.

“Srečni ste, da ste v eni izmed šol fundacije Realmadrida in lahko nosite Realov dres,” je dejal igralec. “To priložnost izkoristite za učenje in uživanje. Sam v mojem otroštvu nisem imel priložnosti obiskati takšnega izobraževanja, saj takrat takšne oblike delovanja niso bile uveljavljene. Kot otrok sem si želel zaigrati za Real Madrid, kar mi je na koncu tudi uspelo; če so takšne tudi vaše sanje, se potrudite, da jih boste nekoč uresničili. Učite se od svojih trenerjev, obenem pa vedno uživajte in bodite ponosni, ker nosite dres Real Madrida.”

Odzivi otrok na Granerov obisk so bili zelo pozitivni. “Danes nas je obiskal Granero in nam povedal, da smo srečni, ker smo udeleženci te šole. Imel je prav,” je dejal eden izmed otrok. Drugi je dodal: “Oba imava rada nogomet, oba sva igralca sredine igrišča. Je zelo dober igralec, ki si je izbral, da bo igral za najboljši klub na svetu. To je bila najboljša izkušnja mojega življenja. Sanjam o tem, da bom nekoč zaigral za Real, tako kot to sedaj počne Granero. Povedal nam je, da smo lahko srečni, ker nosimo Realov dres. Želim si biti kot on.” Eden izmed otrok je dodal: “Njegov obisk je zame kot uresničitev sanj, saj je eden izmed mojih najljubših nogometašev. Je odlična oseba in odličen nogometaš. Današnji dan je zame res nekaj posebnega.”

To je izjemen dan za naše otroke,” je povedal tehnični direktor kampa, Adolfo Sanchez. “Vznemirljivo je, ko te obišče igralec Real Madrida. Srečni smo, saj imamo 140 študentov, približno 70 % je tujcev. Vsi so dobri nogometaši; tudi Granero je bil začuden nad njihovo kvaliteto.”