X Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih

Odzivi po tekmi: Alex

Alex Fernandez je bil zadovoljen po prvi zmaga Reala na pripravah za novo sezono. Vezist je odigral pomembno vlogo na igrišču, kjer je preživel vseh 90 minut. “To je dober začetek. Igrali smo dobro, bili smo osredotočeni, zabili smo veliko zadetkov, kar je zmeraj pomembno.”

Igralec mladinskega pogona, “Castille”, je pohvalil tudi prispevek akademije na tekmi proti Oviedu: “Mourinho je pokazal zaupanje v mladinski pogon kluba in na takšen način se mi igralci nato želimo odzvati. Za nas si je čast deliti garderobo in igrati z igralci prve ekipe. Odlično so nas sprejeli, atmosfera v garderobi je zelo dobra.”

Alex je bil edini igralec, ki je na igrišču preživel vseh 90 minut: “Vseeno mi je, na kateri poziciji igram, pomembno mi je zgolj da igram. Na igrišču sem se počutil zelo dobro. Zdelo se mi je, da so soigralci igrali zelo zavzeto. Odigrali smo dobro tekmo in smo na voljo vedno, kadar nas prva ekipa potrebuje.”