X Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih

Odzivi po tekmi: Di Maria

Angel Di Maria je priprave na novo sezono začel poln energije. Na tekmi proti Oviedu je na igrišče vstopil v drugem polčasu in močno poživil napad Reala, zabil je tudi zadnja dva gola. “Zelo sem zadovoljen. Smo še v začetni fazi predsezone, veseli smo, da smo jo začeli na najboljši možen način. Zmaga na prvi tekmi je ključna za našo samozavest”, je odličen Argentinec pojasnil po tekmi. 

V njegovi tretji sezoni pri Realu, si želi Di Maria osvojiti čimveč naslovov: “Naš cilj za sezono 2012/2012 vključuje tri tekmovanja, zato upamo, da bomo slavili v vseh treh. Kot igralec želim nadaljevati z mojim razvojem, doseči želim moje cilje, obenem pa upam na pozitivno sezono brez poškodb.” Kar se tiče prihoda Luka Modriča, je Di Maria povedal: “Je zelo dober igralec, upam da se nam pridruži pri Realu. Vsi moramo delati svoje delo, v želji da dosežemo velike cilje.” Na koncu je Di Maria povedal še: “Kaka v teh dneh zelo dobro trenira, zdi se zelo navdušen, o njegovi prihodnosti se bo odločil v pogovorih s klubom”