X Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih

Odzivi po tekmi: Karanka

Uvod v novo sezono se je odvil na najboljši možen način. Real Madrid je začel z njegovo poletno turnejo na stadionu Ovieda, Carlosu Tartieru, kjer so igralci pokazali veliko mero uigranosti. Merengueji so uspeli zabiti pet zadetkov – med strelce so se vpisali Lucas, Denis, Granero in dvakrat Di Maria. Po koncu tekme je za medije spregovoril tudi pomočnik trenerja, Aitor Karanka.

“Mladinski pogon Real Madrida je zelo dober in je na tem nivoju že dlje časa. Vedno smo zaupali v našo mladinsko šolo, vendar morajo ti igralci zaključiti z razvojem s pomočjo napredovanja v vedno višje kategorije.”

Pomočnik trenerja je sicer bil vidno zadovoljen z odigrano tekmo, vendar je dejal, da so te tekme zgolj  še le en dodaten trening: “Pripravljalne tekme so zgolj še en trening, to je bila tekma proti še eni ekipi, ki je trenutno v obdobju predsezone in pred čudovitim občinstvom. Nadaljevati moramo z našim delom, dokler se vsa ekipa ne sreča v ZDA. Pomembno je zabijati zadetke, najpomembnejše na teh tekmah pa je zagotoviti čimveč odigranih minut na igrišču”

Na vprašanje, ali bodo v moštvu kakšne spremembe, je Karanka odgovoril: “Kar se tiče Kakaja, zanj še vedno iščemo najboljšo možno rešitev. Je eden izmed igralcev in upamo, da bomo našli rešitev.” Kar se tiče morebitnega prihoda Luka Modriča, pa je Karanka povedal naslednje: “Katera ekipa si v svoji sredini ne bi želela imeti Modriča? Je izdelan in dokazan igralec. Klub vedno išče zgolj najboljše in Luka več kot očitno ta merila dosega.”