X Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih

Odzivi po tekmi: Morata

Real Madrid je predsezono začel s prepričljivo zmago z rezultatom 5 – 1 proti Realu iz Ovieda. Morata in njegovi soigralci iz akademije Oviedo dobro poznajo saj so v lanski sezoni proti njim igrali v “Segundi Division B”. “Bila je zelo lepa tekma, navijači so bili zelo glasni,” je povedal Morata. 

Obraz Morate je jasno odseval srečo, ne zgolj zaradi prepričljive zmage proti Oviedu, temveč tudi zato, ker ga je Mourinho vpoklical v prvo ekipo: “Pomembno je dobiti minute na igrišču in igrati s prvo ekipo. Igranje z Real Madridom te naredi boljšega. Trener ve, da lahko v vsem računa name.”

Po začetku treningov pred tednom dni, je napadalec “merenguejev” treniral s prvo ekipo “z dvema treningoma na dan, kar nam pomaga čimprej priti v formo. To nam daje možnost, da se veliko naučimo saj je tam veliko odličnih igralcev. Želim se zgolj še naprej razvijati kot igralec.”