X Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih

Di Maria v dresu Reala prvič dosegel dva zadetka na eni tekmi

Na stadionu Carlos Tartiere je Di Maria v igro vstopil v drugem polčasu, njegov vstop v igro pa je takoj spremenil dogajanje na igrišču. Na prvi pripravljalni tekmi Real Madrida je Angel di Maria pokazal veliko željo po dokazovanju, njegova neutrudnost in odlična predstava pa sta bili kronani z dvema zadetkoma ob zmagi Reala s 5-1. Di Maria je v dresu Reala tako na eni tekmi prvič zadel dvakrat.

Odostnost večine igralcev iz prve ekipe je pomenila, da je na tekmi proti Oviedu Di Maria bil eden izmed veteranov ekipe in to kljub temu, da je igralec Reala šele tretjo sezono. Na svojo priložnost je Di Maria moral počakati do začetka drugega polčasa, vendar se je čakanje izplačalo. Njegova dva zadetka sta pokazala kako dobro je začel predsezono. Prvi zadetek si je pripravil sam, saj je stekel iz sredine igrišča in nepazljivemu vratarju nasprotne ekipe ukradel žogo ter jo poslal v nebranjeno mrežo. Drugi zadetek je bil nekoliko srečnejši, saj je v mrežo pospravil odbitek po strelu Higuaina. Di Maria je do sedaj v dresu Reala zabil 23 zadetkov (16 v uradnih tekmovanjih in 7 na prijateljskih tekmah).

Po tekmi je vidno zadovoljen Di Maria dejal: “Upam, da bomo postajali vedno boljši, naš cilj je osvojitev vseh treh tekmovanj.” Ambiciozne besede, ki kažejo na njegov zmagovalni karakter in miselnost.