X Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih

Real Madrid nadaljuje s treningi

Po zmagi nad Realom iz Ovieda se je ekipa Real Madrida v sredo  vrnila na trening. Jose Mourinho je imel na voljo 23 igralcev, ki so začeli s pripravami na petkovo tekmo proti Benfici.

Real Madrid nadaljuje s pripravami na novo sezono. Po tekmi proti Oviedu, na kateri je ekipa pokazala dobro formo  igralcev iz mladinske šole, so se Merengueji včeraj vrnili na vadbene prostore Valdebebasa in že imajo v mislih  petkovo tekmo proti Benfici, ki bo odigrana v okviru Euzebijevega pokala v Lizboni.

Vseh 23 igralcev je normalno treniralo. Mourinho je imel na voljo tudi mladince Jesusa, Pacheca, Alexa, Casada, Lucasa, Riosa, Mateosa, Juanfrana, Ivana, Mosquero, Denisa, Nacha in Morato, ki so prispevali svoj delež za zmago proti Oviedu. 10 igralcev prve ekipe, vključno s Sahinom, ki je okreval po težavah s trebuhom, se je prav tako udeležilo treninga.

Po prvih petnajstih minutah segrevanja, ki ga je vodil trener za fizično pripravo, Rui Farija, so se igralci razdelili v dve skupini in pričeli z igranjem “pepčka”, nato pa so se posvetili še taktičnim zamislim trenerja. Real Madrid bo naslednjo tekmo predsezone odigral v petek na stadionu Da Luz v Lizboni.