X Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih

Odzivi po tekmi: Mourinho

Po drugi pripravljalni tekmi Reala za sezono 2012/2013 na stadionu Da Luz, je za medije spregovoril Mourinho.

“Bilo je težko, saj so v ekipi Benfice zelo izkušeni igralci, njihovi napadalci so izkoriščali luknje v naši obrambi. Igralci Benfice so bili zelo osredotočeni. To je nekaj povsem običajnega. Benfica je dobro pripravljena ekipa, kar je danes tudi pokazala. Upam, da bom tudi letos osvojil kakšno lovoriko, predvsem upam na Ligo prvakov, vendar se noben naslov ne osvoji poleti. V užitek nam je bilo sodelovati na tej tekmi.”

“V nogometu ni čudežev. Kaj pričakujete? Do te tekme smo zelo malo trenirali, danes pa smo igrali proti ekipi, ki igra že šesto tekmo v pripravah na novo sezono. Sem smo prišli zaradi pogodbe, ki nas je vezala. Zame je bil poseben užitek sodelovati na tej tekmi, prav tako za igralce Castille, ki so dobili nove izkušnje, za igralce prve ekipe pa je to bil velik in zelo pomemben test fizične pripravljenosti. Jutri bomo odšli v Los Angeles in menim, da bodo vsi igralci celotnih 12 ur leta prespali zaradi utrujenosti. Veliko let že delujem v nogometu, osvojil sem 19 naslovov, vendar prav nobenega sredi predsezone.”

“Videl sem, da je Kaka utrujen, tako kot so to videli tudi vsi ostali. Igralci imajo za sabo malo treningov, kljub temu pa so odigrali že veliko minut. Za Kakaja je ta tekma bila dober trening. Brazilec trenutno ni v lahkem položaju. Ve, da ga spoštujem in da bom, v primeru da ostane, iz njega poskušal izvleči najboljše. Je zanesljiv in pošten. Do 31. avgusta je mogoče prav vse in jutri bo z nami potoval kot igralec Real Madrida. Dokler bo z nami, bom iz njega poskušal dobiti največ.”

“Coentrao je izjemen profesionalec, po srcu je navijač Benfice.”

“Fantje iz mladinskega pogona so zelo dobro mentalno pripravljeni in so nam vedno na voljo. Radi delajo z nami in izkušnje nato lahko uporabijo v njihovi ekipi. To je za njih zelo dobra izkušnja, obenem pa je pomembno, da pokažejo, da so pripravljeni igrati za prvo ekipo. Hkrati lahko vidijo, da je preboj v prvo ekipo mogoč, saj je to letos uspelo Morati. Hvaležen sem za njihovo navdušenost, bodo pa jutri vsi razen Nacha, Alexa in Jeseja odšli nazaj v domovino. Upam da jih čaka imenitna sezona in da bodo uživali tako, ko so sedaj s prvo ekipo.”