X Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih

Zahteven trening za začetek priprav v LA

photobucket.com

Real Madrid je začel s pripravami v Združenih državah Amerike z zahtevnim treningom. Trener José Mourinho je vodil prvi trening v kampusu UCLA kjer sta bila v ospredju tako fizična priprava, kot tudi delo z žogo. Casillas, Ramos, Albiol, Arbeloa, Xabi Alonso, Cristiano Ronaldo, Coentrão, Pepe, Özil in Khedira, deset igralcev Real Madrida, ki so na evropskem prvenstvu na Poljskem in v Ukrajini igrali v polfinalu, je tako danes prvič treniralo skupaj z ostalimi igralci ekipe. Drugi trening prvega dneva priprav v Los Angelesu se bo za 25 nogometašev belega baleta začel ob 02:00 po srednjeevropskem času oz. ob 17:00 po lokalnem času.

3. priprave Real Madrida pred novo sezono v ZDA pod vodstvom Joseja Mourinha so imele zahteven začetku. Po tehničnem klepetu s katerim je Portugalec seznanil igralce s treningom, je ekipa Real Madrida prestala zahteven trening, na katerem sta imela osrednjo vlogo fizična priprava in delo z žogo. Za začetek so igralci segreli in naredili vaje raztezanja, nato pa je sledilo ekipno delo z žogo.

Medtem ko so Higuain, Di Maria, Lass, Granero, Varane in Callejon trenirali z strokovnjakom za okrevanje Carlosom Lalínom, je preostalih 16 nogometaši bilo na voljo Joseju Mourinhu, ki jih je razdelil v štiri skupine po štiri igralce, tako da so igrali nato več manjših tekmah na majhnem prostoru, sledili pa so šprinti. Vratarji Casillas, Adan in Jesus so trenirali skupaj s trenerjem vratarjev Silvinom Lourom.

photobucket.com photobucket.com photobucket.com
photobucket.com photobucket.com photobucket.com