X Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih

Igralci Reala igrajo “baseball”

Po včerajšnjem jutranjem treningu se je ekipa Reala zabavala na improviziranem igrišču za baseball, ki je bilo postavljeno v kampu UCLA. Miguel Montero in Gerardo Parra, igralca iz ekipe “Arziona Diamond Backs” sta obiskala ekipo Reala in pozdravila igralce. Nekateri igralci so se celo preizkusili s kijem v roki. Kaka, Higuain, Callejon, in Xabi Alonso so se tako preizkusili v vlogi “metalcev” in “odbijačev” ter pokazali, da imajo v sebi veliko talenta za “baseball”.

Gerardo Parra, igralec ekipe “Arizona Diamond Backs” je izrazil svoje navdušenje nad dejstvom, da je spoznal igralce Reala in da je lahko opazoval trening Joseja Mourinha: “V čast mi je biti tukaj in opazovati na treningu najboljšo ekipo na svetu.” Njegovi soigralec Miguel Montero, “lovilec” je povedal, da je tudi on navijač merenguejev: “Sem navijač Španskega nogometa in Real Madrida. Danes igram v Los Angelesu in sem izkoristil tole priložnost, da sem si ogledal ekipo na treningu.”

Na koncu sta bila oba presenečena nad nadarjenostjo, ki jo je za igro s kijem pokazal Xabi Alonso: “Veliko sva govorila z njim in tako nama je povedal, da si je enkrat ogledal “baseballsko” tekmo in potem resnično “padel” v tale šport. To ga je vzpodbudilo, da je večkrat treniral z napravami za odbijanje žogic in zaradi tega je s kijem tako spreten.”