X Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih

Jorge Campos: “Casillas je najboljši vratar na svetu.”

Jorge Campos je bil poseben gost drugega dne Realovih treningov v prostorih UCLA. Že tretjo leto zaporedoma je nekdanji vratar opazoval delo Joseja Mourinha in govoril z Ikerjem Casillasom. “Casillas je najboljši vratar na svetu. Njegovi refleksi in reakcije ga delajo enkratnega. Je vodja tako na igrišču kot v garderobi, na najtežjih tekmah lahko vedno računaš nanj,” je za Realmadrid.com in Realmadrid TV povedal Campos.

Jorge je nato pohvalil tudi Ikerja kot človeka: “Kljub vsemu kar je osvojil, je še vedno skromen fant in odlična oseba. Je zelo poseben mož, ki ga poznajo po vsem svetu. Mlade vratarje lahko veliko nauči.”

Nekdanji reprezentant je prav tako analiziral delo Silvina Loura, Realovega trenerja vratarjev: “Silvino opravlja enkratno delo. Poznam ga že dolgo časa in vratarje Reala lahko veliko nauči.” Na koncu je Jorge Campos komentiral še trenerske metode Joseja Mourinha: “Ima izjemno tehniko in z ekipo dela zelo dobro. Kadarkoli lahko, pridem na trening Reala in ga opazujem.”