X Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih

Odzivi po tekmi proti LA Galaxy: Callejon

Callejon je bil zadovoljen s predstavo njegove ekipe proti LA Galaxyu. Igralec iz mladinske akademije, ki je bil član začetne enajsterice je dejal: “Sem zadovoljen. Tekma se je odvijala po naših željah, izkoristiti moramo vsako priložnost, ki jo dobimo v predsezoni. Trdo treniram, saj želim začetek sezone dočakati v najboljši formi. Ta tekma je bil najbolj mirna do sedaj, na izziv smo se odlično odzvali in zmagali.”

Callejon, ki je zabil tretji zadetek za Real je izpostavil pomembnost minut, ki jih je preživel na igrišču: “Želim si zgolj igrati. Upam, da bo ta sezona zame še boljša kot lanska in da bom dosegel zadani cilj. Trener kaže, da skrbi za svoje igralce. Vsi igralci stremimo k istemu cilju osvajanja naslovov.”

Odličen igralec, ki prihaja iz mladinske šole je nato omenil tudi tekmovalnost znotraj ekipe in kvaliteto njihovih igralcev: “Izkoriščati moramo ponujene minute in priložnosti, ki jih dobimo. Zaenkrat nam gre vse od nog in upamo, da bomo v takšnem tempu nadaljevali. Imamo odlično ekipo, v kateri so igralci, ki so lansko leto zasluženo osvojili prvenstvo. Ista ekipa je skoraj dosegla finale Lige prvakov. Imamo najboljše igralce.”
Kar se tiče fizične pripravljenosti v predsezoni je Callejon povedal: “Imamo zelo dober občutek. Tisti, ki treniramo že nekaj tednov, smo zelo dobro fizično pripravljeni. Tisti, ki so se nam pridružili prejšnji teden, dobivajo minute na igrišču in si gradijo samozavest. Fizično se počutim dobro, odigral sem nekaj dobrih tekem, obenem pa trdo treniram za dober začetek predsezone.” Na koncu je omenil še soigralca Sahina in Kakaja: “Po mojem mnenju z njima ni nič narobe, oba dobro trenirata, sta zadovoljna. Trenirata kot vsi ostali in bosta storila vse, da bosta pomagala ekipi.”