X Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih

Odzivi po tekmi proti LA Galaxy: Granero

Esteban Granero, ki je odigral drugi polčas tekme proti Galaxyu, je govoril o stanju v ekipi po tretji pripravljalni tekmi: “Ekipa ima še vedno isto identiteto kot lansko leto. Z velikim številom treningov počasi izboljšujemo našo pripravljenost. Tekma je bila bolj podobna treningu in nam je pomagala pri pridobivanju samozavesti. Ekipa je pripravljena, to je ista ekipa, ki je v lanski sezoni dosegla rekordno število točk in zabila izjemno veliko zadetkov. Ekipa je pripravljena, v njej pa praktično ni bilo sprememb.”

Igralec kot Granero, ki je v prvo ekipo prišel skozi mladinsko šolo, je najboljši primer mladinca, ki je trenutno v prvi ekipi Reala. Vezist je pohvalil tudi delo igralcev mladinske šole: “Kar nekaj mladincev je z nami na pripravah, ko sem bil sam eden izmed njih, nismo dobivali toliko priložnosti. Mladinci so tukaj z nami in nam zelo pomagajo. Trener jim daje priložnost, oni pa jo želijo čimbolj izkoristiti. Navdušeni smo nad načinom njihove igre. Če bodo nadaljevali s trdim delom, se jim bo to obrestovalo. So na pravi poti.”