X Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih

Odzivi po tekmi proti LA Galaxy: Jese

Jese Rodriguez je odigral prvo pripravljalno tekmo na novo sezono, po tem ko je z reprezentanco do devetnajst let osvojil Evropsko prvenstvo. Igralec iz mladinske akademije je pojasnil, kako on vidi prvo ekipo: “Mourinho od nas zahteva veliko, vendar med nami ne dela razlik. Trudimo se po najboljših močeh, smo zelo osredotočeni. Real Madrid vidim kot močno, združeno in odlično ekipo ter družino. To se vsekakor vidi tudi na igrišču.”

Napadalec, ki je za Real zabil peti zadetek je dejal: “Zmeraj je pomembno zabiti zadetek. Ampak tisto kar zares šteje je priložnost za igro, ki mi jo je ponudil trener in to me veseli. Za Castillo se vedno trudim igrati po najboljših močeh. Če mi bo trener ponudil priložnost v prvi ekipi, bo to zame odlično, vendar je moja ekipa Castilla. Vsak sanja o tem, da bi enkrat zaigral za prvo ekipo. Moram nadaljevati s treningi in prepričan sem, da se mi bo sčasoma ponudila priložnost.”

Nato se je Jese dotaknil tudi predstave Reala na igrišču: “Na igrišču sem se počutil odlično, igral sem skupaj z vsemi izjemnimi igralci prve ekipe. Nemogoče bi se bilo počutiti boljše. To so najboljši igralci na svetu in igranje z njimi je veliko lažje. Želim si dobre sezone, v kateri bi bil boljši od lanske sezone s Castillo in to v drugi ligi, ki je korak bližje najboljšim klubom v Španiji.”

Jese je nato pokomentiral tudi mladinsko šolo Real Madrida: “Menim, da je ekipa dovolj dobra da osvoji vse lovorike, saj ima za sabo odlično sezono. Imamo zelo dobro ekipo. Ne govorim o novih igralcih, moja naloga je igrati po najboljših močeh, zadovoljen sem s položajem moje ekipe.