X Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih

Intervju: Mourinho

José Mourinho je navdušen in pripravljen za novo sezono, ki se nezadržno približuje. Njegova ekipa se zaveda, da je pred njo nenehen boj. V intervjuju za ameriški kanal Fox je trener belega baleta analiziral moč ekipe v zadnji sezoni in težak izziv s katerim se soočajo to sezono: “Trdo treniramo na pripravah, saj se zavedamo dejstva, da ne bo enostavno oz. bo ravno nasprotno. Ekipa je skoraj popolna. To so posebni igralci, kjer imamo veliko najboljših igralcev na svetu in motivacija mojih ekip, ko se soočajo z novimi izzivi, me nikoli ne preneha presenečati. Sam bi zato dal svoji ekipi 10 za njegovo motivacijo.”

V zvezi s tem ali ima rajši Ligo prvakov ali La Ligo, Mourinho ostaja na ravni po kateri je znan: “Vem, da navijači v Madridu hrepenijo od strasti, ko pride to tekem Lige prvakov, vendar pa sami želimo le osvajati naslove. Po mojem mnenju je bilo osvojitev naslova La Lige lani z rekordnim številom osvojenih točk zelo težko in je skoraj nemogoče, da bi letos ponovili to.”

Trener Real Madrida je ponovno podprl svoje stališče, da bi moral nagrado Ballon d’Or osvojiti član njegove ekipe: “Nogomet je zame ekipna igra. Real Madrid je osvojil zelo pomemben naslov in to v spektakularnem slogu. Igralci, ki prispevajo majhne ali velike prispevke k zmagovanju ekipe so kandidati za osvojitev nagrade.”

Mourinho je prvak nogometnega zagona v Združenih državah Amerike: “Seznanjen sem s športno kulturo te velike države in vem, da nogomet ne bo nikoli najbolj pomemben šport tukaj, vendar pa je po mojem mnenju vse kar delamo v uvajanju in krepitvi tega športa tukaj zelo pozitivno. Nogomet ima neverjetne možnosti v tej državi.”