X Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih

Real Madrid bo sezono začel na polnem Santiagu Bernabeu

Stadion Santiago Bernabeu se pripravlja na pozdrav prvakom najboljše La Lige v zgodovini tekmovanja. Navijači so morali na začetek nove sezone čakati tri mesece, oziroma 99 dni in sedaj bodo končno imeli možnost na delu videti ekipo, ki je v eni sezoni dosegla 100 točk in ki je zabila kar 121 zadetkov. Tako je že nekaj dni pred tekmo bilo prodanih že 10.000 kart, kar pomeni da bo ekipa v nedeljo imela močno podporo s tribun. Jose Mourinho bo svoje tretjo leto na klopi Reala začel s tekmo proti Valenciji, ki je lansko leto sezono končala na tretjem mestu. To bo tudi prva sezona za Mourinha, ki jo bo pričel s tekmo na Santiagu Bernabeu.

Nedeljski začetek sezone se nezadržno bliža in s tem tudi začetek Realovega poskusa ubranitve naslova ligaškega prvaka. Ob osvojitvi naslova so bili ključni element navijači. Na Bernabeu je Real tako kar 16krat zmagal, dvakrat remiziral in le enkrat izgubil. To leto se ekipa sooča s še večjim izzivom, če je to sploh mogoče, saj si navijači želijo samih zmag na domačem stadionu in ubranitve naslova. Z grajenjem odlične atmosfere pa želijo navijači začeti že na prvi ligaški dan.

Prodajalne kart na Santiagu Bernabeu so tako kljub temu, da smo šele na sredini avgusta, zelo zap0slene in tako je bilo prodanih že 10.000 vstopnic. Ddi se, da nihče ne želi izpustiti vstopa Real Madrida v novo sezono.


Ekipa, ki je dosegla 100 točk in zabila 121 zadetkov, se vrača v akcijo

V nedeljo se nam obeta prava poslastica. Prenovljena ekipa Valencije, pod vodstvom Pellegrina, bo prvi izziv čete Joseja Mourinha. Portugalec bo kot trener Reala tako sezono prvič začel na domačem igrišču. V prejšnjih sezonah je gostoval pri Mallorci (0-0) in Zaragozi (0-6).

Realova turneja po Ameriki, na kateri je imel Mourinho na voljo vse igralce prve ekipi, z izjemo Marcela, je bila deležna samih pohval. Real je na štirih tekmah namreč štirikrat zmagal, dosegel je štirinajst zadetkov, vključno z izjemno predstavo proti Milanu, kar kaže na začetek sezone v dobri formi. To nedeljo se La Liga tako vrača na Bernabeu.