X Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih

Odzivi po tekmi: Albiol & Arbeloa

Raul Albiol je odigral drugi polčas uvodne tekme Real Madrida v novi sezoni La Lige proti svojemu nekdanjemu klubu, Valenciji. Branilec je po tekmi obžaloval zamujene priložnosti varovancev Joseja Mourinha, vendar pa je bil njegov celoten pregled vseeno pozitiven: “Imeli smo jasne možnosti za zmago. To je šele začetek in moramo nadaljevati. Poleg tega tudi Valencia običajno igra zelo dobro na Bernabéu. Ekipa bo zagotovo napredovala in upamo, da bomo od sedaj naprej osvojili vse tri točke.”

Madridski branilec ni bil zaskrbljen zaradi remija na otvoritveni tekmi sezone: “Škoda je, da nismo zmagali, potem ko smo imeli odličen drugi polčas. Prva tekma v La Ligi je vedno težavna, saj ekipe še nimajo tekmovalnega ritma. Cilj je osvojiti prvenstvo in spet bomo moramo osvojiti več kot 90 točk. Še veliko točk je pred nami.” V zvezi s svojim čustvom na igrišču,je dejal: “V igro sem vstopil namesto poškodovanega soigralca in to ni dobro. Upam, da bo bolje s Pepejem. Počutil sem se udobno in res škoda, da nismo prišli do zmage.”

Alvaro Arbolea je odigral vso tekmo in izpostavil uspešnost ekipe v drugem polčasu: “Ekipa je dala vse od sebe v drugem polčasu. Imeli smo lepe priložnosti za zadetek, vendar pa sreča tokrat ni bila na naši strani. Za mnoge od nas je bila to naša prva celotna tekma in to je bilo mogoče opaziti. Čeprav je Valencia odigrala odlično tekmo, predvsem v obrambi, so nas komaj kaj ogrozili. Odigrali smo dobro tekmo, dovolj dobro, da bi lahko zmagali.”

Bočni branilec je spregovoril tudi o stanju v ekipe na začetku sezone: “V času, ki smo ga imeli, torej v dveh ali treh tednih priprav pred sezono, smo se pripravili na začetek sezone kot je to seveda mogoče. Mislim, da je ekipa pustila dober vtis in da je dobro igrala.”