X Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih

Odzivi po tekmi: Casillas

Iker Casillas je ocenil otvoritveno ligaško tekmo proti Valenciji, na kateri Real Madrid ni mogel priti do svoje prve zmage v sezoni. Vratar Real Madrid je obžaloval, da ekipa ni mogla izkoristiti vseh priložnosti, ki jih je imela v drugem polčasa: “Zaslužili smo si veliko več zaradi priložnosti, ki smo si jih ustvarili. V drugem polčasu smo stalno prihajali v njihov kazenski prostor in imeli več priložnosti za gol.”

Za kapetana Real Madrida je bila ključna obramba Valencije: “Bili so zelo dobri in moramo poudariti, da so se Alves in branilci zelo dobro branili.” Po remiju je Casillas zagotavljal, da je prezgodaj za bilo kakšne sklepe: “Mi ne potrebujemo oceniti stvari do sedaj, ker smo remizirali sedaj ali če bi zmagali, saj se ekipe šele ogrevajo in bo več jasnega že enem mesecu.”

Pri golu Valencije sta Casillas in Pepe trčila z glavama, zaradi česar je moral tudi portugalski centralni branilec ob polčasu zapustiti igrišče: “Jaz sem v redu. V zadnjih minutah prvega polčasu je bilo težko, kasneje pa sem bil ok. Pepe je prejel močnejši udarec in bo tako noč preživel v bolnišnici. Upamo, da bo kmalu boljše z njim, ker udarec v glavo vedno povzroči težave.”

Po prvi ligaški tekmi se Real Madrid sedaj začenja pripravljati na prvo tekmo španskega superpokala proti Barceloni: “Sedaj se moramo pripraviti na razburljiv naslov. Kot v lanskem letu bomo tudi tokrat igrali proti Barceloni. To bo lep in zanimiv dvoboj, v katerem se bosta soočili iz oči v oči ekipi, ki igrata različen nogomet in dosegata veliko golov. Mi gremo tam z mislijo o zmagi,” je izjavil Casillas.