X Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih

Odzivi po tekmi: Higuain

Gonzalo Higuain je bil znova junak na igrišču. Potem, ko je dosegel edini gol za beli baleti, je pokazal tudi optimizem pred naslednjo tekmo: “Poskušali bomo narediti stvari kar se da dobro, da bi dosegli zmago proti Barceloni.” Poleg tega je želel izraziti hvaležnost do kluba in navijačev za podporo, ki so jo mu jo izkazali: “V Real Madridu sem že vrsto let in smo bili sposobni osvojiti veliko naslovov. Ljudje me obravnavajo zelo dobro in soigralci prav tako. Večno sem hvaležen navijačem in klubu. Sem tukaj in nimam namena oditi.”

Glede tekme je pojasnil, da je imela ekipa smolo pri doseganju golov: “Na žalost smo remizirali, čeprav bi lahko zmagali. V drugem polčasu smo imeli priložnosti za zmago, vendar pa se takšne stvari dogajajo v nogometu in smola je prav tako sestavni del nogometa. Dosegli so nam gol zelo blizu polčasa. Lani je Guaita branil veliko naših strelov in letos je bil to Alves, ki je odigral zelo dobro tekmo. Bolje bi bilo začeti sezono z zmago, vendar pa nam ni bilo usojeno in sedaj moramo naprej.”

Njegova vloga v ekipi je zelo pomembna in dokaz tega je tudi goli, ki jih je že dosegel proti Valenciji: “Sam vedno poskušam pomagati ekipi, ker so vse tekme pomembne, ne glede na to kdo je nasprotnik.” Argentinec si je prav tako tudi vzel čas, da je z nekaj besedami spodbudil svojega moštvenega kolega Pepeja, ki je utrpela poškodbo med tekmo in je moral zaradi tega zapustiti igrišče: “Želim mu hitro okrevanje in upam, da bo z nami v najkrajšem možnem času.”