X Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih

Cristiano Ronaldo postavil nov rekord

Cristiano Ronaldo nadaljuje s podiranjem rekordov v dresu Reala. V lanski sezoni je dosegel izjemne številke tako v La Ligi in v dresu Reala,  njegovo četrto sezono v belem pa bo očitno nadaljeval v istem stilu. Z novim zadetkom na Camp Nouu je Portugalec postal edini igralec v zgodovini Reala, ki je štirikrat zaporedoma zadel na gostovanjih pri Barceloni:  letošnji in lanski španski superpokal, povratno srečanje španskega pokala in tekma v La Ligi.

Cristiano Ronaldo se očitno odlično znajde na velikih stadionih, predvsem na Camp Nouu, kjer je zadnje čase izjemno uspešen. Njegov niz zadetkov v Kataloniji se je pričel lanskega avgusta, na povratni tekmi superpokala. Takrat je Cristiano Ronaldo premagal vratarja Valdesa po strelu Benzemaja. Januarja 2012 je na povratni tekmi Španskega pokala premagal Pinta in popeljal Real v vodstvo z 2 -1 .

Tretji gol Cristiana Ronalda na igrišču Barcelone je najverjetneje tudi najpomembnejši. Merengueji so takrat na Camp Nouu gostovali v ključni tekmi za osvojitev La Lige. Ob izidu ena proti ena je na sceno ponovno stopil odlični Ronaldo. Žogo je najprej priboril Özil, jo odlično podal do Ronalda, ki je rutinirano zadel in postavil končni rezultat tekme 2 -1. Njegova gesta po zadetku, ko je z roko miril občinstvo, bo le stežka utonila v pozabo. V manj kot dveh mesecih bo ekipa Joseja Mourinha ponovno gostovala na Camp Nouu in takrat bo odličen Portugalec imel novo priložnost, da rekord še izboljša.