X Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih

Intervju: Alberto Toril

Toril: Naš pristop k igri je bil zelo dober in naš nastop je bil res impresiven. “Zelo smo bili prizadevni in branili smo se zelo dobro”, je dejal vodja belih na tiskovni konferenci

Real Madrid je svojo prvo zmago v sezoni osvojil proti Barceloni B, ki so jih premagali in poslali domov z rezultatom 3-2. Trener Castille, Alberto Toril, je bil zadovoljen z zmago rezervne ekipe belega baleta: “Mislim, da smo bili zelo prizadevni in branili smo se zelo dobro. Pripravimo si malo priložnosti proti nasprotnikom, kot je Barcelona B. Naš pristop k igri je bil zelo dober in naš nastop je bil res impresiven.

Trener Castille je dejal, da noče komentirati uspešnosti sodnika na tekmi: “Ne morem oceniti uspešnosti sodnika, ker nisem videl incidenta. Vsakdo ima svojo službo in nisem v vlogi, da bi ocenjeval uspešnost sodnikov“.

V zvezi z razpravo o pomanjkanju napadalcev v ekipi je navedel, da je Castilla pokazala, da jih ima dovolj in Toril je izpostavil delo svojih učencev: “Imamo zelo hitre igralce na zunanjih položajih in v bodoče moramo to kar najbolje izkoristiti. Hitro moramo prekiniti napade in osvojiti posest žoge nazaj, to je vidik naše igre, ki smo jo izkoristili tudi v prvem polčasu, ko smo si ustvarili veliko priložnosti in kar nekaj smo jih imeli tudi v drugem polčasu“.

Komentiral je tudi eno od novih okrepitev v ekipi, Fabinha, ki je prepričan, da se je vklopil v ekipo: “Mislim, da dela dobro delo za ekipo. Ugotovil je, da je bilo na začetku težko, ker je prišel od zunaj in se je moral prilagoditi, saj ga je bilo malo strah. Sam je izrazil, da se je umiril in postaja vse boljši in boljši.

Na koncu je pohvalil eno izmed zvezd Castille, Jesé Rodrígueza: “Kaj lahko poveste o Jesé? On je velik igralec z izjemnim talentom. Mora imeti več kontinuitete v igri, vendar ko dobi žogo počne neverjetne stvari, in vse kar je potrebno storiti je, da napreduje in to je tisto, kar upamo, da bo storil“.

Prevedel: Mičo