X Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih

Luka Modrić podpisal za Real Madrid

photobucket.com

Luka Modrić je postal igralec Real Madrid. Hrvaški vezist, ki prihaja iz angleškega Tottenhama, je danes podpisal pogodbo, po kateri bo ostal v klubu naslednjih pet sezon. Florentino Pérez, predsednik Real Madrida, in člani izvršnega odbora so bili prisotni na podpisu pogodbo Modrića s kraljevim klubom in ga pozdravil v svoj ​​novi dom.

photobucket.com photobucket.com photobucket.com

Po opravljenem zdravniškem pregledu v bolnišnici Sanitas-La Moraleja je Luka Modrić nadaljeval svojo pot na Santiago Bernabeu, da bi podpisal pogodbo, po kateri bo ostal v Real Madridu naslednjih pet sezon (do konca sezone 2016/17). Na Santiago Bernebeu ga je tako v sobi upravnega odbora srečalo in pozdravilo vodstvo kluba s Florentinom Pérezom na čelu, ki mu je ob tem predal tudi nekaj daril: repliko stadiona, uro, dres Real Madrida s spominskim datumom njegove predstavitve in nalivno pero, ki ga je uporabil za podpis njegove pogodbe s kraljevim klubom. Prav tako pa je prejel tudi ljubko klubsko igračo in otroškim dresom Real Madrida za njegovega sina. Na koncu pa je novi igralec Real Madrida s predsednikom pogledal nekaj najbolj pomembnih pokalov v zgodovini kluba, med katerimi je tudi devet evropskih pokalov.

photobucket.com photobucket.com photobucket.com
photobucket.com photobucket.com photobucket.com