X Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih

Modrić postal četrti Hrvat v Real Madridu

Luka Modrić je postal četrti Hrvat, ki bo zaigral za Real Madrid. Novi vezist belega baleta je tako prevzel štafetno palico od svojih kolegov Prosinečkega, Šukerja in Jarnija, ki so se borili v Real Madridu v devetdesetih leiht prejšnjega stoletja. Omenjeni trije hrvaški igralci so pred tem v kraljevem klubu osvojili skoraj vse naslove, ki so na voljo na klubski ravni: 1 naslov Lige prvakov, 1 naslov La Lige, 1 naslov Interkontinentalnega pokala,  1 naslov Copa del Rey in 2 naslova španskega superpokala.

Med igralci iz 30. različnih držav, ki so igrali v Real Madridu v teh 110. letih, je do sedaj igralo največ Argentincev in Brazilcev, ki so edini z več kot 20. igralci (prvi so prispevali 29 igralcev in 20). Za obema južnoameriškima državama sledita dve evropski državi: Francija (16) in Anglija (11). Medtem, ko ima po prihodu Luke Modrića, Hrvaška enako kot Srbija štiri igralce v kraljevem klubu in tako prehiteva države, ki so imele tri člane v zasedbi belega baleta, kot so to Danska, Italija in Paragvaj.

148 tujcev, ki so del zgodovine Real Madrida
Anglija (11): Beckham, Cunningham, Johnson, Lindsey, Linney, McManaman, Owen, Stampher, Vickerstaff, Wallace in Woodgate.
Argentina (29): Anzarda, Bizarri, Cambiaso, Di Stéfano, Domínguez, Esnaider, Guerini, Imbelloni, Mas, Miguel Pérez, Navarro, Olsen, Redondo, Rial, Roberto Martínez, Rocha, Ruggeri, Samuel, Solari, Touriño, Valdano, Wolf, Zárate, Gago, Higuaín, Saviola, Heinze, Garay in Di María.
Bélgija (2): Goyvaerts in Maertens.
Bosna (1): Baljic.
Brazilija (20): Baptista, Canario, Didí, Evaristo, Flavio Conceiçao, Giudicelli, Julio César, Ricardo Rocha, Zé Roberto, César Prates, Roberto Carlos, Robinho, Rodrigo, Ronaldo, Savio, Vitor, Cicinho, Emerson, Marcelo in Kaká.
Češka (1): Daucik.
Čile (1): Zamorano.
Črna Gora (1): Mijatovic.
Danska (3): Gravesen, Jensen in Laudrup.
Francija (16): Parages, René Petit, Juan Petit, Hon, Luciano, Normand, Raymond Kopa, Müller, Karembeu, Anelka, Makelele, Zidane, Lass, Faubert, Benzema in Varane.
Hrvaška (4): Jarni, Prosinecki, Suker in Modric.
Italija (3): Panucci, Cassano in Cannavaro.
Kolumbija (2): Congo in Rincón.
Madžarska (6): Alberty, Buzassy, Kaszas, Kellemen, Nemes in Puskas.
Mali (1): Diarra.
Méhika (1): Hugo Sánchez.
Nemčija (8): Breitner, Illgner, Netzer, Schuster, Stielike, Metzelder, Khedira in Özil.
Nizozemska (8): Metgod, Seedorf, Van Nistelrooy, Sneijder, Drenthe, Robben, Van der Vaart in Huntelaar.
Paragvaj (3): Agüero, Fleitas in Maldonado.
Polska (2): Rozitsky in Dudek.
Portugalska (6): Figo, Secretario, Pepe, Cristiano Ronaldo , Carvalho in Coenträo.
Romunija (1): Hagi.
Srbija (4): Jankovic, Ognjenovic, Petkovic in Spasic.
Slovaška (1): Dubosky.
Škotska (1): Watson.
Švedska (1): Simonsson.
Švica (1): Germann.
Togo (1): Adebayor.
Turčija (2): Sahin in Altintop.
Urugvaj (7): Acosta, Britos, Diogo, Pablo García, Ramos, Rodríguez in Santamaría.