X Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih

Odzivi po tekmi proti Getafeju: Mourinho

Jose Mourinho je po bolečem porazu proti Getafeju spregovoril za medije na stadionu Alfonso Perez.

Trener Real Madrida ni iskal izgovorov za poraz ekipe proti mestnemu tekmecu: “Getafe si je zaslužil zmago. Igralci so dejali, da je Colunga igral z roko, vendar mi je vseeno. Getafe ni igral fantastično, vendar si je zaslužil zmago in zato jim čestitam. Mi smo igrali slabo, naša predstava ni sprejemljiva. Glede na prikazano, končni rezultat ni presenečenje.”

Novinarji so Mourinha nato povprašali tudi o zaostanku za vodilnimi ekipami. “Pri šestih možnih točkah je zaostanek brez dvoma prevelik. Začeli smo slabo. Tekma proti Valenciji je bila drugačna, saj smo remizirali kljub temu, da smo si zaslužili zmago. Na tej tekmi temu ni bilo tako. Danes smo si zaslužili izgubiti.”

Mourinho je nato pokomentiral še rezultate Reala na prvih treh uradnih tekmah: “Mislim, da se mi to še ni zgodilo. Ampak vsako sezono se zgodi nekaj novega: pred tem še nikoli nisem dosegel 100 točk ali zabil 120 zadetkov. Moja kariera postaja vedno daljša, to pa je Real Madrid, kjer si ne smeš privoščiti da izmed šestih možnih točk osvojiš le eno. Superpokal je povsem drugo tekmovanje, saj se igra na izpad. Danes smo odigrali katastrofalno.”


“Težko je analizirati tekmo z novinarji, saj se o nekaterih stvareh pogovarja zgolj v slačilnici. Igralci še ne poznajo mojega mnenja, o določenih stvareh pa se moram pogovoriti z njimi. Sedaj so po mojem mnenju utrujeni. Nerad govorim po koncu tekme.”

Mourinho ni iskal izgovorov za poraz: “Za poraz ni kriva utrujenost ali kakšen drug razlog. Težko mi je govoriti z novinarji o tem, saj nočem da moji igralci vidijo moje odzive na internetu ali v medijih, preden se pogovorim z njimi. Slišal sem, kar so imeli za povedati o igranju z roko Colunge. Prav tako sem videl, da je sodnik obtožil Fabia za besede, ki jih naj ne bi izrekel. Getafe je odigral dobro tekmo, vendar je to bil bolj naš poraz. Bili so solidni, mi pa zelo slabi.”

Na koncu je odličen strateg spregovoril še o standardnih situacijah: “Standardne situacije imajo veliko različnih dimenzij, na katere je potrebno biti pozoren. Lahko pride do organizacijske ali individualne napake. V preteklih tekmah smo več kot kadarkoli delali na organizaciji obrambe, več pa na tem ne moremo trenirati. V smislu organizacije se ne moremo več izboljšati, saj analiziramo posnetke in treniramo na igrišču. Obstajajo pa tudi individualne napake, kjer eden igralec ne izpolni zadanih nalog. Zavedam se, da sta današnji gol in tisti proti Valenciji bila smešna.”