X Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih

Olimpijski podprvaki se bodo jutri pridružili treningu

Reyes, Llull, Rudy in Rodríguez se bodo pridružili treningu, prav tako Pocius, kateri je sodeloval na olimpijskih igrah z ekipo Litve.

Laso sestavlja svojo ekipo skupaj. Jutri se bo nekaj standardnih igralcev pridružilo. Po enem tednu bo jutri trenirala skoraj celotna ekipa Real Madrida, saj se v ekipo vračajo olimpijski “medalisti” Reyes, Llull, Rudy in Rodriguez, ki so osvojili srebrno medaljo proti ZDA ter litovski igralec Martynas Pocius, ki je igral za litovsko reprezentanco na olimpijskih igrah v Londonu.

Po urniku, kateri jim ne daje predaha celo poletje in po že dveh tednih počitnic,  se mednarodni košarkarji Real Madrida jutri vračajo na trening po uspešnih olimpijskih igrah. Štirje od njih so osvojili srebrno medaljo, okronali so se z drugim mestom. S prihodom Reyesa, Rudya, Llulla in Rodrigueza, kot tudi Pociusa, ki je bil prav tako v Londonu, Pablu Laso samo manjka samo košarkar Jaycee Carroll, ki še vedno igra kvalifikacije za Eurobasket z Azerbajdžanom. Pridružili so se dvema novima igralcema, Draperju in Slaugtherju, ter Suarezu in Mirotiču, ki so začeli s pripravami že prejšnji teden.

V petek potujejo košarkarji v Malago, kjer bodo igrali prvi turnir v predsezoni, turnir Costa del Sol, soočili pa se bodo 31.avgusta s KK Cibona in z Unicajo iz Malage 1. septembra.

Prevedel: Mičo