X Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih

Za Modrićem prvi trening v dresu Reala

Luka Modrić je končal s prvim treningom v dresu Reala. Hrvaški vezist je treniral s skupino, ki je trenirala na vso paro in kateri so se pridružili tudi Pepe, Alex in Nacho. Nogometaši, ki so začeli tekmo proti Getafeju, so delali raztezne vaje. 

Mourinho je igralce razdelil na tri skupine, ki so se pričele pripravljati na sredin obračun proti Barceloni. V prvi skupini je bilo deset nogometašev, ki so začeli tekmo proti Getafeju. Marcelo, Albiol, Arbeloa, Ramos, Lass, Xabi Alonso, Di María, Özil, Ronaldo in Higuaín so tako opravili raztezne vaje pod nadzorom trenerja za fizično pripravo, Ruija Farije.

V drugi skupini, ki je trenirala na vso moč, je bila večina preostalih igralcev, ki so bili na voljo trnerju Mourinhu. Med njimi sta bila tudi Modrić, ki je le nekaj ur prej postal novi član Reala in Pepe, ki se vrača po poškodbi. Prav tako sta se tej skupini pridružila tudi mladinca Nacho in Alex. Casillas, Adan in Jesus so s trenerjem vratarjev, Silvinom Lourom, trenirali po posebnem programu.