X Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih

Odzivi po tekmi proti Barceloni: Casillas

Iker Casillas je bil eden ključnih igralcev pri zmagi 2-1 na povratni tekmi španskega superpokala, potem ko je pokazal nekaj izvrstnih obramb. Vratar belega baleta je spregovoril z novinarji na igrišču takoj po tekmi: “Tekma je bila naša, imeli smo veliko priložnosti in Valdés je bil fenomenalen. Imamo odlično skupino igralcev. Iskreno mislim, da smo si zaslužili naslov. Barcelona je igrala veliko časa z 10 igralci in je pokazala veliko profesionalizma, ko so ostali na igrišču tudi po tekmi.”

Kapetan Real Madrida je posvetil naslov vsem navijačem Real Madrida: “Bilo smo dobro pripravili na to tekmo, čeprav za nami ni dober niz tekem. Navijači si zaslužijo zmago in to je darilo vsem njim. Vidijo, da je lahko ekipa vzor ostalim in da včasih pride do smole.” Casillas je ob tem opozoril tudi na gol Angela Di Marie na prvi tekmi superpokala: “Na Camp Nou je imela Barcelona priložnost doseči 4. gol, vendar pa smo se borili do konca in dosegli drugi gol, ki nas je dvignil.”