X Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih

Odzivi po tekmi proti Barceloni: CR in Arbeloa

Cristiano Ronaldo je zabil drugi zadetek na tekmi proti Barceloni in s tem na najboljši možen način zaključil protinapad Reala. Napadalec Real Madrida je po tekmi za medije povedal tole: “Začeli smo dobro in hitro zabili dva zadetka, ki sta nam dala samozavest. Igrali smo odlično, ustvarili smo si veliko priložnosti. V drugem polčasu zaradi utrujenosti nismo uspeli nadaljevati v istem tempu, vendar smo kljub vsemu zmagali.”

Portugalec je navdušen nad novim naslovom in zmago ekipe, vendar se je že osredotočil na prvenstvo: “Zmeraj si želim postati še boljši. Tokrat smo osvojili pomemben naslov, ki nam daje veliko samozavesti in zato ga moramo proslaviti. V La Ligi si ne smemo privoščiti novih spodrsljajev, saj je ekipa Barcelone zelo močna.”


V začetni enajsterici Reala je bil tudi Alvaro Arbeloa. Desni bočni igralec je po tekmi povedal tole: “Zelo sem srečen, odigrali smo vrhunsko tekmo. Morali bi zmagati s še večjo razliko, saj smo si ustvarili res veliko priložnosti; pomembno je, da smo zmagali in dali našim navijačem razlog za veselje, saj si to zaslužijo. Takšen odnos ekipe si želimo vsi in tega se najboljše zavedamo igralci. In to ne le na tekmah proti Barceloni, temveč proti vsem tekmecem v prvenstvu.”

Branilec je spregovoril tudi o pomembnosti zmage in minutah, namenjenih Modriću: “Tekma je bila pomembna, ne zgolj zaradi tega, ker je šlo za Super pokal, temveč tudi zaradi iskanja pravega nivoja igranja. Lansko leto je Super pokal osvojila Barcelona, mi pa prvenstvo, vendar to na letošnjo sezono nima prevelikega vpliva. Modrić je svoje minute dobro izkoristil, prepričan sem, da bo v prihodnosti dobro igral.”

Kar se tiče pogovora med ekipo in Mourinhom po zadnji tekmi La Lige, pa je odličen Španec povedal tole: “Vse kar je bilo objavljeno je laž. Po tekmi z Getafejem smo igralci slišali trenerjev govor. Vse kar je povedal, je bilo res.”