X Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih

Odzivi po tekmi proti Barceloni: Karanka

Real Madrid je osvojil prvi uradni naslov v tej sezoni, saj je v Super pokalu premagal Barcelono. Aitor Karanka, pomočnik Joseja Mourinha je po tekmi spregovoril za medije: “Menim, da je ekipa od samega začetka igrala na zmago in to nam je tudi uspelo, izključitev nam je pomagala. Ustvarili smo si veliko priložnosti. Menim, da je rezultat pravičen, predvsem po videnem prvem polčasu.”

V prvem polčasu je ekipa odigrala odlično, predvsem v napadu. Ob tem je tudi dvakrat zadela, kar je bilo dovolj za zmago: “Rezultat odraža dogajanje na igrišču. Če bi v prvem polčasu izkoristili vse naše priložnosti in Barcelona nekaj njihovih; tudi Pipa je imel nekaj priložnosti iz protinapadov, bi bil rezultat pravičnejši. To je bila tekma za naslov, takšen rezultat smo potrebovali in ga tudi dobili,” je povedal Aitor Karanka.

Ekipa je pokazala odličen karakter in spretnost pri preobratu rezultata iz prve tekme, zato je trener pohvalil dober pristop igralcev: “Mislim, da so to videli vsi. Predvsem je pravi pristop bil jasno viden v prvem polčasu. V drugem polčasu bi morda lahko storili več, vendar smo želeli nadaljevati z delom zadnjih dveh let in našim načinom igre.”

Po dveh izpuščenih tekmah se je na igrišče vrnil Pepe: “Vsi in predvsem tisti, ki z njim delamo vsak dan, poznamo Pepeja in se zavedamo njegove pomembnosti za ekipo, ne le v smislu igranja, temveč tudi vzpodbujanja ekipe, same prisotnosti na igrišču. Na igrišču zmeraj da vse od sebe in neprestano vzpodbuja druge. Igralca kot je Pepe se na igrišču opazi.”

Za konec je Karanka pokomentiral še morebitne odhode igralcev iz ekipe: “Kot je trener povedal včeraj, trg je odprt do zadnjega dne prestopnega roka.  Za Estebana velja isto kot za Kakaja, če bo ostal z nami bomo zelo zadovoljni, saj je igralec, ki zmeraj da vse od sebe in prenaša vrednote Real Madrida, če pa se bo odločil za odhod, pa bo to storil zaradi tega, ker bo to najboljše zanj. V tem primeru mu želimo vso srečo.”