X Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih

Piknik Kluba navijačev Real Madrid Slovenija!

Spoštovani navijači,

prišel je čas, ko Klub navijačev Real Madrid Slovenija organizira svoj 1. uradni PIKNIK. Ker je namen našega društva druženje navijačev v čim večjem številu, bomo za Vas organizirali piknik v soboto 8.9. od 14.00 ure naprej ob jezeru Farovec pri Slovenski Bistrici. Namen piknika je druženje vseh navijačev Real Madrida, tako članov Kluba navijačev Real Madrid Slovenija,  kot tudi ostalih simpatizerjev Real Madrida v Sloveniji.

Kot je za piknik značilno bo poskrbljeno za hrano in pijačo, nismo pa pozabili tudi na športne aktivnosti. Za Vas bomo pripravili veliko aktivnosti kot so nogomet, odbojka na mivki, paintball, badminton, … Pripravili bomo razne nagradne igre, zato potrdite svojo udeležbo na pikniku čimprej.

Za vse tiste, ki bodo želeli preživet druženje dolgo v noč ali pa prihajate z bolj oddaljenih koncev Slovenije, ne skrbite, saj boste imeli tudi možnost kampiranja, da se boste lahko odpočili ali pa prespali do jutra. Vse kar potrebujete za spanje prinesete s seboj. Lahko prinesete šotor, spalno vrečo ali blazino za spanje.

Torej, ne pozabite si vtisnit v spomin in označit na koledarjih sobote 8.septembra, ko bo potekal prvi piknik letos ustanovljenega društva Kluba navijačev Real Madrid Slovenija.

ČLANI KNRMS:
Za vse člane Kluba navijačev Real Madrid Slovenija je piknik brezplačen, vendar pa morate svojo udeležbo člani potrditi preko TEGA OBRAZCA do srede 5.9. V primeru, da član potrdi udeležbo in se kasneje zaradi drugih obveznosti ne udeleži piknika brez vednosti o odsotnosti prav tako do srede 5.9., se mu odvzame pravica koriščenja brezplačnega piknika ob naslednjem skupnem druženju, zaradi katerih bi nastali stroški. Svojo morebitno odjavo nam pošljite z imenom in priimkom ter pripisom “Odjava udeležbe na pikniku” preko elektronske pošte na naslov  info@realmadrid.si.

OSTALI SIMPATIZERJI (NEČLANI KNRMS):
Za vse ostale simpatizerje Real Madrida v Sloveniji, kateri se želijo udeležit piknika, je prijavnina za piknik 10€. Svojo udeležbo morate prav tako potrditi preko TEGA OBRAZCA do srede 5.9., plačilo pa morate prav tako poravnat do srede 5.9. na TRR: SI56 0298 6267 3169 613, MARKO SOTOŠEK, GORICA PRI RAZTEZU 8, 8280 BRESTANICA s pripisom “Donacija IME PRIIMEK” in kodo namena CHAR. Prav tako morate svojo udeležbo zaradi drugih obveznosti odjaviti do srede 5.9. preko elektronske pošte na naslov info@realmadrid.si, v nasprotnem primeru Vam denarja ne vračamo, zaradi že nastalih stroškov. V primeru, da prijavnine ne poravnate do srede 5.9., nimate pravice do udeležbe na pikniku.

KAKO DO JEZERA FAROVEC?
1. Pojdite na avtocesti na izhod Slovenska Bistrica jug
2. Ko pridete z avtoceste čez 150m v prvem krožišču zavijte pri izvozu 1.
3. Čez 75m v drugem krožišču pri izvozu 1. zavijte na Žolgarjeva ulica
4. Čez 800m zavijte desno na Kolodvorska ulica preko nadvoza avtoceste
5. Nadaljujte naravnost po Lokanja vas 1.1km
6. Nadaljujte naravnost po Črešnjevec mimo železniške postaje Slovenska Bistrica in levo čez železniško progo 2.2km
7. Nadaljujte naravnost po Laporje 1km
8. Nadaljujte naravnost na Kočno ob Ložnici 400m
9. Zavijte rahlo desno, da ostanete na cesti Kočno ob Ložnici 210m
10. Zavijte rahlo levo, da ostanete na cesti Kočno ob Ložnici 1km
11. Zavijte v križišču levo na ulico Drumlažno 600m
12. Nadaljujte po Farovec 110m
13. Čez 700m v križišću zavijte desno proti Jezeru Farovec in nadaljujte naravnost do cilja

Zemljevid do točke 12.

HALA MADRID IN SE VIDIMO 8. SEPTEMBRA ob jezeru Farovec pri Slovenski Bistrici!

Ekipa Kluba navijačev Real Madrid Slovenija