X Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih

Jota: “Velika čast in izziv je biti del najboljše hčerinske družbe na svetu”

Galicijec, kateri je na posoji  iz Celte, je za to sezono okrepil Real Madrid Castillo. Galicijski vezist, ki prihaja iz B ekipe Celte, je opravil zdravniški pregled in je danes podpisal pogodbo, ki ga bo povezovala z belimi. “Čast in izziv je biti del najboljše hčerinske družbe na svetu. Veselim se začetka in upam, da bom s svojimi soigralci treniral v ponedeljek,” je dejal novi igralec Castille, katerega posojilo vključuje tudi možnost odkupiti igralca v tej sezoni.

Jota se zaveda stanja igralcev, ki sestavljajo drugo ekipo belih in o tem, kako velika je priložnost, da postane del kluba, tako pomembnega kot je Real Madrid: “Ekipa ima zelo dobre igralce in mislim, da je možnost, da storimo več kot se le izogniti obstanku. Moramo se boriti za izpolnitev naših ciljev in vedno biti čim višje. Smo eden izmed najboljših klubov na svetu in naši cilji morajo biti najvišji.”

Nov 21-letni vezist belih se veseli izziva in upa, da bo napredoval z ekipo, ki jo vodi Toril: “Rad bi imel zelo uspešno leto, igral toliko minut kot je mogoče in za svojo ekipo bom delal po svojih najboljših močeh.”

Prevedel: Mičo