X Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih

Košarka: Real osvojil turnir Costa del Sol

Real Madrid je osvojil turnir Costa del Sol, potem ko je premagal Unicajo z 65-82. To je bila super tekma Mirotiča, ki je dosegel 20 točk, 6 skokov in prejel oceno 28.

Real Madrid je osvojil turnir Costa del Sol, potem ko je premagal Unicajo v dvorani Pabellón Fernando  Arguelles de Antequera. Ekipa, ki jo vodi Pablo Laso, je prikazala hitrost in natančnost pri metu za tri točke. Mirotič in Reyes sta bila najboljša strelca Real Madrida s 20 in 16 točkami. Dobro predstavo je pokazal tudi Rudy Fernandez, ki je za ekipo dosegel 12 točk, kot tudi Sergio Rodriguez z 11 podajami.

Real Madrid je temelje za zmago postavil že v prvi polovici igre , ki se je končala z popolno prevlado belih na semaforju. Ob polčasu je bilo 28-43, kar je pomenilo, da je nemogoče, da bi se Andaluzijci lahko vrnili v igro. Mirotič je tekmo začel izjemno, toda domači so uspeli držati rezultatski stik na semaforju, predvsem po zaslugi doseganju točk od daleč ter iz pol razdalje.

V drugi četrtini so beli prevzeli vodstvo, ki se je kasneje izkazala za odločilno. Hitrost dvojca Llull-Rodríguez in štirih zaporednih točk Suareza, so ekipi Lasa prinesle vodstvo ob polčasu s 15 točkami razlike. Tudi mlad igralec Hernangómez je izjemno opravil svojo nalogo v tej četrtini, v kateri je dosegel šest točk in prinesel moč v obrambo.

Po premoru, se je zdelo, da se Unicaja lahko vrne, katero je vodil Dragić, vendar so igralci Real Madrida obdržali prednost, po zaslugi spretnosti Mirotiča in borbe Slaughtera pod obročem. V zadnji četrtini je sledila dinamična igra do konca tekme, ki so jo beli dobili z najvišjo prednostjo na tekmi(17 točkami). Po zaslugi dobre madridske obrambe, katero so prikazali skozi igro, je deset igralcev, katere je Laso uporabil na parketu, uspelo doseči točke.

Postavi:
Unicaja 65 (15+13+19+18): Williams (11), Urtasun (4), Gist (6), Fran Vázquez (4) in Z. Dragic (11); klop: Lima (10), Díaz (0), Calloway (3), Todorovic (10), Perovic (6), Maodo (0), Conde (0).

Real Madrid 82 (20+23+18+21): Llull (3), Rudy (12), Suárez (6), Mirotic (20) in Slaughter (8); klop: Draper (2), Rodríguez (4), Pocius (5), Reyes (16) y Hernangómez (6).