X Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih

Intervju: Arbeloa

Alvaro Arbeloa je spregovoril o osebnem stanju, ki vpliva na njegovega moštvenega kolega Cristiana Ronalda, ko je prispel v vadbeni center španske reprezentance v Las Rozas, kjer bo treniral s špansko reprezentanco pred prihajajočima reprezentančnima tekmama. “Najpomembnejša stvar za Cristiano Ronaldo je Real Madrid. Ve, da je v najboljši ekipi in upam, da bo ostal dokler ne bo obesil svojih nogometnih čevljev. To je tisto kar si navijači želijo. On je absolutni idol in mi mu bomo pomagali na poti. Upam, da se navijači ne bodo obešali na to kar je rekel. Vse to je bilo povsem napihnjeno prav zaradi tega kdo je.”

Branilec Real Madrida je pohvalili profesionalnost portugalskega igralca, kakor tudi njegovo odločenost za izboljšave in napredek v Real Madridu: “Cristiano si vedno želi osvajati nagrade. Ta ambicija ga je naredila enega izmed najboljših, vendar pa je za njega najbolj pomembna Real Madrid. Mislim, da ni osvojitev nagrade Ballon d’Or njegova najpomembnejša stvar v življenju. Smo družina in mu moramo pomaga na poti. On je obraz Real Madrid. Mislim, da bo v Madridu še veliko let.”