X Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih

CR-Higuain dosegla 8 od 9 doseženih golov Real Madrida

To je običajno delo, Cristiana Ronalda in Gonzala Higuaina. Sezono sta končala kot najbolj izstopajoči akterji Real Madrida v zgodovini in vrnila sta se po poletnih počitnic z namenom izboljšanja. Oba sta pokazala veliko učinkovitost pri strelih v uradnih tekmovanjih, z osmimi goli v petih tekmah. Portugalec je bil odločilen za zmago na Superpokalu in dosegel tudi dva gola v ligi za zmago proti Granadi. “El Pipita”, je dosegel gol v treh krogih v prvenstvu in uspelo mu je tudi premagati Valdésa na drugi tekmi Superpokala.

Angel di Marii je uspelo doseči gol v zadnjih minutah na prvi tekmi Superpokala, kar je na koncu bilo odločilno za novo lovoriko. To je bil edini gol, zaenkrat še ni nihče drug dosegel gol. ob duetu Cristiano-Higuain. Portugalec je ostal brez gola na prvih dveh tekmah La Lige, vendar ni zamudil z vpisom v statistiko z golom v Superpokalu. Na Camp Nou se je vpisal na listo strelcev z natančnim strelom z glavo in na Santiago Bernabéu je dosegel drugi in dokončni gol za Madrid. Poleg tega je z dvema goloma na zadnji tekmi v ligi proti Granadi pripomogel k zmagi.

In če je Cristiano Ronaldo razred zase, Higuain ni daleč zadaj. Argentinec je dosegel štiri zadetke, kateri ga uvrščajo med 15 igralcev, kateri so dosegli največ golov v zgodovini kluba. Od njegovega prihoda v januarju 2007 je dosegel 107 golov, rast glede na zapise o napadalcih ga primerjamo z Ronaldom ali Molownyjem. Na začetku te sezone so Valencia, Getafe in Granada v Ligi in Barcelona v Superpokalu, žrtve njegovih doseženih zadetkov.

GOLI REAL MADRIDA TO SEZONO DO ZDAJ
Tekmovanje Tekma Goli
Liga Real Madrid 1-1 Valencia Higuin (10′)
Španski superpokal Barcelona 3-2 Real Madrid Cristiano Ronaldo (55′)
Di Maria (85′)
Liga Getafe 2-1 Real Madrid Higuain (27′)
Španski superpokal Real Madrid 2-1 Barcelona Higuain (11′)
Cristiano Ronaldo (19′)
Liga Real Madrid 3-0 Granada Cristiano Ronaldo (26′ and 53′)
Higuain (76′)