X Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih

Higuain in Di Maria sta se pridružila treningom

Igralci Real Madrida nadaljujejo s pripravami na sobotno tekmo proti Sevilli (22.00, prenos na SK Prime). Higuain in Di Maria sta se pridružila trenignu ekipe, na katerem sta sodelovala tudi igralca Castille Omar Mascarell in Quini. Trening se je odvijal po uradnem fotografiranju ekipe, zato je ekipa trenirala kar v domačih dresih. 

Jose Mourinho je igralce razdelil v tri skupine. Prva je bila sestavljena iz Pepeja, Modrića, Benzemaja, Khedire, Özila, Sergija Ramosa, Arbeloe, Xabija Alonsa, Cristiana Ronalda, Di Marije in Higuaina. Omenjena skupina je opravila regeneracijske in raztezne vaje pod budnim očesom trenerja za fizično pripravo, Ruija Farije. Celotno vadbo je nadziral trener Jose Mourinho.

Preostali igralci v polju so tvorili številčnejšo skupino, ki je trenirala z večjim tempom. Skupina je vključevala tudi igralca Castille, Quinija in Omaraja Mascarella. Vratarji Casillas, Adan in Jesus so trenirali pod nadzorom trenerja vratarjev, Silvina Loura.